Soft-Core

7.536 Ft

A CMS Dental 15 éve kezdte el gyártani a két endodonciában használatos Soft-Core és One-Step thermofil rendszereket. Az obturátor rendszer teljes K+F tevékenységei, a gyártástól az összeszerelésig mind Dániában, egy fedél alatt zajlanak.

Az első thermofil rendszer a Soft-Core volt, amelynek kivehető fogantyúja megkönnyítette és leegyszerűsítette a kezelést. Később, a piaci igények megteremtették a One-Step rendszert is, hiszen több fogorvos nagyobb rálátást szeretett volna a kezelt területre. Így a One-Step rendszereket úgy alkották meg, hogy az obturátorok csipesz segítségével kerüljenek a gyökércsatornába, ezzel garantálva a nagyobb rálátást.

Soft-Core Endodonciai obturátor rendszer a biztonságos és hatékony gyökértömésekhez A Soft-Core thermofil rendszerrel a gyökértömés egyszerű, hiszen tökéletes apikális zárást biztosít. A Soft-Core-t függetlenül a megmunkálás típusától (kézi vagy gép gyökércsatorna tágítás) a legnagyobb biztonsággal használhatja. A Soft- Core obturátor egy 4 %-os konicitású biokompatibilis, radiopak műanyag vezető szál, hőre lágyuló guttaperchával bevonva. A Soft-Core Obturátor 20-70-es méretekben kapható, az ISO standardnek megfelelően. Egy szűk apikális záráshoz akár 1 db obturátor is elegendő. A hőre lágyuló guttapercha melegítéséhez elengedhetetlen tartozék a Soft-Core kályha. A szilárd állapotú gutta-percha a kályhába helyezve folyékonyabb állapotba kerül, így roppant egyszerű a gyökércsatornába helyezése és tökéletesen zárja még az oldalcsatornákat is.

Letöltések:

Katalógus

Kategóriák: ,