FotoSan 630 Kiegészítők (50 db Blunt/Fényvezető tipp)

9.320 Ft

Partnercégünk, a dán CMS Dental Aps egy egyedülálló termékkel, az úgynevezett FotoSan 630 lámpa a fényaktivált fertőtlenítés elvével hódít a fogászati piacon. Ezáltal a FotoSan 630 a legkorszerűbb és legalaposabb kezelési lehetőségeket biztosítja, mindezt mellékhatások nélkül. A FotoSan 630 LED lámpa kiegészítő termékei: az eldobható lámpaborító és az egyszer használatos, kezelés függő lámpahegyek.

Letöltések:

Katalógus (Angol)
Antimikrobiális fotodinamikus terápia

Kategóriák: ,

Leírás

FotoSan Blunt lámpahegyek

A gingivitis vagy a a tasakkezelés kombinálásánál valamelyik blunt hegyet ajánljuk, amelynek legömbölyített hegyvégződését speciálisan ezen területek kezelésére fejlesztettek ki.

Hagyja a fotoszenzibilátort szétterjedni, majd figyelje, hogy az ágens a fogínnyel mindig tudjon érintkezni.
Állítsa a készüléket a 30 másodperces megvilágításra, azonban ügyeljen arra, hogy 10 másodpercenként tartson szünetet és cseréljen hegyet, ugyanis a beteg égető érzést érezhet.
A hegycseréknél hasznos lehet, ha a lámpaborítókat is cseréli

A Blunt lámpahegynek 2 fajtája van:

  • Blunt d4 – 50 db/doboz
  • Blunt d8 – 50 db/doboz

FotoSan Endo lámpahegy

Az Endo lámpahegy speciálisan az endodonciai kezelésekre lett kifejlesztve, hiszen a fényt hosszanti irányban, illetve a hegy két oldalán vezeti.

Miután megtöltötte a csatornát a folyékony ágenssel, zárja le a sűrű géllel, hogy elkerülje az ágens idő előtti kifolyását.
Használja az Endo lámpahegyet és helyezze a gyökércsatornába olyan mélyen, amennyire csak lehetséges és világítsa meg 30 másodpercen keresztül.
Ha nem sikerül a hegyet a gyökércsatorna 2/3-ig behelyezni, világítson ismételten 30 másodpercen át.

Kapható 50 db-os kiszerelésben

FotoSan Perio lámpahegyek

A Perio lámpahegyet elsődlegesen a tasakok kezelésénél ajánlott alkalmazni.

Fecskendezze be a FotoSan ágenst a tasakba. Válassza a medium vagy sűrű ágenst és telítse a tasakot. Majd használja a rövid (Perio L15) vagy hosszú (Perio L23) perio lámpahegyet.

A 6 mm mélységű tasakokat mindkét oldalról 10-10 másodpercig világítsa meg. A mélyebb tasakokat minden 2 mm-ként világítsa 10-10 másodpercig.

A Perio lámpahegynek 2 fajtája van:

  • Perio L15 – 50 db/doboz
  • Perio L23- 50 db/doboz

A FotoSan 630 egyszer használható lámpaborító 10 db-os csomagolásban kapható. Alkohollal fertőtleníthető, azonban nem autoklávozható.