Cégünk, előbb mint Serley és Társa Bt., majd folytatólagosan a Mori-Dent Kft. családi vállalkozásként több, mint 15 éve működik a fogászati piacon.

Az ügyvezető, Serley Zsolt 2 évig a GC Magyarország, majd 6 évig a Dentsply alkalmazásában állt, majd azt követően alapítottuk saját cégünket.

Ennek megalapozásához nagyban hozzájárult, hogy megkaptuk a Morita termékek kizárólagos magyarországi forgalmazásának lehetőségét. Ehhez csatlakozott a későbbiekben a Polydentia, Becht, XO, és 2009 óta a Tokuyama, melynek szintén kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk.

2012-ben a CMS termékekkel bővítettük választékunkat. Célunk, hogy csak és kizárólag kiváló minőségű, prémium kategóriás termékeket forgalmazzunk. Nagyon jó kapcsolatban állunk az egyetemekkel, rendszeres vásárlóink.

2011 végén helyeztünk üzembe egy Morita Accuitomo CBCT-t a debreceni egyetemen, mely közép-kelet Európában az egyedüli egyetemen működő készülék. Ez a CBCT a diagnosztika területén a Gold Standard.

Jelenleg 6 üzletkötővel és több viszonteladóval dolgozunk, mondhatni országos lefedettséggel. Üzletpolitikánk a direkt megkeresés és értékesítés, nem a nagykereskedelem. Az orvossal való személyes kapcsolattartást nagyon fontosnak tartjuk.