Tri Auto ZX2+

1.021.542 Ft

A zsenialitáson túl

Intelligens Endomotor

Letöltések:

Angol katalógus

Kategóriák: ,

Leírás

Átjárhatóság és glide path soha nem volt még egyszerűbb

Az új generációs OGP2 reciprok vezérléssel felszerelt Tri Auto ZX2+ nagyban csökkenti a file gyökércsatornába törésének esélyét. Ez egy innovatív motor, mely segít átjárhatóvá tenni a csatornákat, létrehozza a glide path-t és tágít is, így hozzásegíti Önt, hogy kezeléseit biztonságosabban és rövidebb idő alatt végezze. Ráadásul mérettől és forgási iránytól függetlenül kompatibilis az Ön jelenleg használt file-rendszerével. A gyökérkezelés jövője megérkezett.

Tri Auto ZX2+

 

A reciprok tágítás következő szintje

Bemutatkozik az OGP2

OGP2 (Optimum Glide Path2) csökkenti a file törés lehetőségét

OGP2 az új és innovatív reciprok mozgás révén drasztikusan csökken a filetőrés kockázata

Az átjárhatóság biztosítására általánosságban a 10-es méretű kézi műszer használatos.

A köztudottan nehéz kézi átjárhatóság biztosítás ezentúl endomotorral is létrehazható.

 

A forgás

Ez az intelligens mozgás csökkenti a file megszorulásának lehetőségét és amennyiben mégis megtörténik – segít elkerülni a betörést.

 

Megőrzi a gyökércsatorna formáját

Az OGP2-vel görbült és szűk csatornák esetén is megtarthatja a gyökércsatornák eredeti formáját.

 

Egyetlen móddal kezelhető az átjárhatóság, a glide path és tágítás.

A Tri Auto ZX2+-ban egyelen mód képes kezelni a 10-es scout filetól a létező legnagyobb CW/CCW fileig. Átjárhatóság, glide path és tágítás mindegyike teljesíthető OGP2 mozgással – lehetővé téve számodra, hogy a kezelésre összpontosíts és ne a beállításokra.

 

Az OTR hatékonysága

OTR (Optimum Torque Reverse) a hatékony tágításért

A Tri Auto ZX2+ bemutatja az innovatív OTR módot, ami ötvözi a folyamatos forgó mozgás hatékonyságát a reciprok mozgás biztonságával.

Amikor a file-ra ható nyomaték meghaladja a beállított értéket, a készülék egy fix szöggel visszafordul, így a rövidebb kezelési idő mellett is képes csökkenteni file törési kockázatot. A mind a vágó mind a visszaforgás irányú forgás szöge egyéni igények szerint szabadon módosítható.

 

Új OTR CCW mód reciprok fileokhoz

Reciprok fileokat használ? Az új OTR CCW mód növeli filejai hatékonyságát.

 

A világ vezető apex loátorát építettük be

Root ZX technológia

A magas precizitású mérés képessége a csatorna nedvességének befolyásolása nélkül, a beépített apex lokátor révén folyamatosan követheti a file pozícióját kezelés közben.

A Tri Auto ZX2+ a Root ZX mérési pontosságának köszönhetően többféle biztonsági funkciót kínál, amellyel a forgás a legmegfelelőbb pozícióban áll meg, így megelőzhető az apikális túlinstrumentáció.

 

Apical Slow Down

OGP2 módban automatikusan aktiválódik. Az Apical Slow Down az apexhez közeledve folyamatosan csökkenti a file forgásának sebességét. Ezzel a funkcióval a kézi tágítás érzete szimulálható a filetörés lehetőségének csökkentése mellett.

 

Esetek

Eset 1: Görbült gyökércsatorna (bal felső első őrlő): 26-os fog mesiobuccalis és distobuccalis gyökércsatornái beszűkültek. Kézi fileokkal csak néhány mm átjárhatóság lett biztosítva. Ezt követően az glide path OGP2 mód használatával jött létre. Az OGP2 még a nagyon beszűkült, S-alakú görbületet tartalmazó DB csatornában is minden nehézség (filetörés, lépcsőképzés) nélkül preparált. A glide path elkészítése OGP2 mód használatával 5 percet vett igénybe.

Eset 2: Szklerotizálódott gyökércsatorna (jobb felső első őrlő): A röntgenfelvételen látható, hogy a gyökércsatorna-rendszer megtartott volt. A bemenetek felkutatása a minderalizálódott szövetek jelenléte miatt rendkívül nehéz volt. Az OGP2 mód így nagyban segítette az átjárhatóság és a glide path létrehozását a 4 gyökércsatornában az MB2-t is beleértve. Ezt követően OTR módban történt a teljes csatorna preparáció. A gyökércsatorna-rendszer teljes preparációja 7 percet vett igénybe.

Eset 3: Átjárhatóságát vesztett bal felső második őrlő: 27-es fog újrakezelésének esete. Az első kezelés során a csatornák nem lettek átjárhatóvá téve. A bemenetek felkutatását követően a csatornák OGP2 módban lettek átjárhatóvá téve. Mind a MB, mind a DB csatornák S alakban görbültek voltak. Az MB kifejezet kihívást jelentett. Csak kézi műszereket használva, a MB csatorna kezeléséhez szükséges idő extrém hosszú lett volna. OGP2 módot alkalmazva a glide path létrehozásához összesen 14 percre volt szükség. 6 perc az MB, 5 perc a DB és 3 perc a P csatornához.

A klinikai képeket és kommenteket szolgáltatta: Dr. Hoshihiro Ushikubo, Dr. Motoki Okamoto, Dr. Tai Gega. Az itt közreadott röntgenképek és utánkövetések a kezelést végző klinikákon készültek. Egy J. MORITA MFG. CORP. által készített, piacra dobás előtti felmérés azt mutatta, hogy az OGP2-t használó fogorvosok 77%-a használta azt az átjárhatóság biztosítására és 86%-a a glide path létrehozására.

 

Valóban képes egyetlen motor mindenre?  

Gyökércsúcs bemérés, átjárhatóság, glide path, tágítás – minden egyben.