Szeretne egy új weboldalt?

A Morident kedvezménnyel most 10% kedvezménnyel juthat hozzá!

Üdvözlöm, Serley Zsolt vagyok, a Mori-Dent Kft. tulajdonosa. Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam a webáruházunkat üzemeltető céget.

A weboldalunk karbantartását és a marketing tevékenységet az Anima Labor Online Marketing Kft. végzi. Ez a marketing ügynökség az elmúlt évek alatt több egészségügyi weboldalt készített, így bátran állítható, hogy megfelelő tapasztalattal, rutinnal és empátiával rendelkeznek ezen a téren, mindamellett aktívan praktizáló fogorvos tanácsadó segítségével készítik el a honlapokat. Mindezt ráadásul úgy, hogy a lehető legkevesebb időt, energiát, aktív közreműködést veszi el a megrendelőktől, azaz az orvosoktól vagy a gyógyászati központok marketinges kollégáitól.

Ennek eredményeképpen született meg a Clinique Design márka, amely kifejezetten magánpraxisok és klinikák számára készít weboldalakat.

A magyar fogorvosok és fogászati rendelők még 2022-ben is alig veszik igénybe az online világ adta lehetőségeket. Pedig egy igényes, modern megjelenésű, mobil eszközökről is jól használható weboldal, amely a Google-ben is jó pozíciót képes elérni, a legjobban megtérülő lehetőség azok számára, akik 

  • ki szeretnének tűnni a konkurensek közül, 
  • komolyan gondolják a szakmai kommunikációt, és 
  • hosszú távon is az a céljuk, hogy a legjobb páciensek keressék meg őket

Ha az Ön praxisának ilyen céljai vannak, akkor eljött a legjobb pillanat a cselekvésre.

Miért írtuk le mindezt?

A Clinique Design partnereként a Mori-Dent is támogatja a magyar fogorvosokat a fenti törekvésben. Ezért, ha a mi ajánlásunkkal érkezik, 10% kedvezményt kap a megrendelt weboldal árából. Ezt a kedvezményt egy kupon formájábanveheti igénybe, amelyet a vásárlás során használhat fel a Clinique Design weboldalán.  

 

Az Ön által felhasználható kupon, amely 2022. október 22-ig érvényes, a következő:

morident22okt

Adja meg ezt a kuponkódot a weboldal megrendelése során, és 10% kedvezményt kap annak árából.

Nézze meg az árakat itt »