Veraviewpocs X800

Veraview X800 – Forradalmi képminőség nagyobb biztonság

A 2017-ben az IDS-en bemutattuk az új generációs Veraview röntgen sorozatot: az új Veraview X800.

Az iF Design Award győztesének jellemzője az első osztályú kialakítás, valamint a kiváló képminőség. Ennek megfelelően, a 2D / 3D-re is képes Veraview X800 nagyobb biztonságot nyújt a fogorvosok és a betegek számára. A részletekre való forradalmi figyelem, a több mint 2,5 LP / mm-es MTF és a 80 μm-es voxel méret, nemcsak a rendkívül magas felbontást tükrözi a képeken, hanem a későbbi szerkesztésük is. Ennek következtében az integrált zoom rekonstrukció lehetővé teszi a 80 μm-es kép további számítását.

Veraview X800 tulajdonságai:

 • Extra éles képek: A legapróbb részletek első pillantásra
 • Az éles képalkotó kulcsszerepet játszik a beteg egészségénél. Minél élesebb a kép, annál pontosabb a diagnózis.
 • Teljesítmény: csúcsérték 80 um és 2,5 LP / mm
 • MTF (Modulation Transfer Function) az egyik módja annak, hogy objektíven értékelni a lehessen felbontást. Általában, ha az MTF 10%, akkor szabad szemmel lehetséges a megkülönböztetés. A térbeli felbontás a voxelmérettől függ.

Minimális leletek: A legjobb képminőség a legmegbízhatóbb diagnózist

A világos diagnózis érdekében egyértelmű röntgenfelvételre van szükség. A képen szereplő tárgyak utánozhatják azokat a kóros elváltozásokat, amelyek akár hamis megállapításokhoz is vezethetnek. Éppen ezért olyan fontos, hogy ezeket a „hamis pozitívumokat” elsőként mutassák be, az egyértelmű és megbízható diagnózis megkönnyítése érdekében.

Letöltések:

Katalógus

Érdeklődjön munkatársainknál!

Leírás

Okos koncepció: Vízszintes röntgensugár

A Veraview X800-at a kezdetektől úgy tervezték, hogy a tárgyakat és a torzulásokat minimálisra csökkentsék. Ez azért lehetséges, mert a röntgen sugár vízszintes irányultsága miatt kiváló minőségű CBCT-sugárzást hoznak létre. Ha a vízszintes röntgensugarat 5 ° -kal tolja el, a panoráma expozíciókban elnyomhatja a zavaró árnyékot.

Élesebb kép vagy alacsonyabb sugárdózis: 360 fokos vagy 180 ° expozíció

Ha a lehető legnagyobb részletességet szeretné elérni, használhatja a 360 fokos üzemmódot.
A jelzéstől függően azonban a 180 fokos üzemmód is rendelkezésre áll, ami rövidebb expozíciós időt és alacsonyabb sugárzási dózist eredményez.

Tizenegy látómező: Mindig tökéletes beállítás

A tizenegy látómezővel (FOV) a röntgenrendszer biztosítja a sikeres kezelés tervezéséhez szükséges diagnosztikai bizalmat. Az ALARA elvét követve (amennyire az ésszerűen elérhető), kiválaszthatja az optimális FOV-ot a diagnosztikai problémájához. Így mindig a lehető legjobb képet kapja a számot tartó területről – még akkor is, ha minimalizálja a sugárzás adagját.

 

Látómező(FOV) voxelméret 180º mód 360º mód Type S Type M Type LØ 40 × H 40 Magas felbontás 0.080 mmØ 40 × H 40 
Ø 40 × H 80
0,125 mmØ 80 × H 40
Ø 80 × H 50
Ø 80 × H 80
0,125 mmR 100 × H 401
R 100 × H 501
R 100 × H 801
0,125 mmØ 150 × H 50 2
Ø 150 × H 75 2
Ø 150 × H 140 3
0.320 mm– R100: Fogászati íj FOV Ø 100 ekvivalens
– 180º expozícióval egyenértékű foglalkoztatott adatok
– Két 360º-os expozíció, felső és alsó.
– 180º expozícióval egyenértékű foglalkoztatott adatok

Új: Élesebb rekonstrukció

Most először van egy kombinált 2D / 3D képalkotó rendszer, amelynek funkciója a nagyítás rekonstrukciója. A 125 μm-es méretű, 125 mm-es méretű képből nagy felbontású képszegmens rekonstruálható 80 μm-en – anélkül, hogy újabb képet kellene készítenie. Ez a funkció azonban nem áll rendelkezésre az Ø 150 látómezőhöz (FOV).

Éles panorámaképek:

Csak a diagnosztika vagy a fogászati implantátum esetében – bármely sikeres kiterjedt kezelési terv a fogak és mandibula csont teljes áttekintésére támaszkodik. A Veraview X800 számos innovatív funkciójával kiváló lehetőségekkel rendelkezik a kiváló kontraszt és az állandó magas felbontás mellett.

Fókuszban a nagy felbontás: az AFP funkció: Az AFP (Adaptív fókuszpont) funkció több expozíciós réteget elemez. Ellenőrzi az egyes régiókat, kiválasztja az optimális panoráma réteget, és új képet ad vissza. Az eredmény: Minden a képen a gyökércsúcsról az incisor területre tökéletes fókuszban van.

Valós idejű dózismódosítás: A DDAE funkcióA DDAE (Digital Direct Auto Exposure) funkcióval a síkképernyős érzékelő valós időben érzékeli a röntgen átláthatóságot egy expozíció alatt, majd beállítja a kibocsátott röntgensugarak mennyiségét, hogy jelentősen megnövelt dinamikatartományt hozzon létre.

A királyi út több funkció kombinálása: Számos funkciót, többek között AFP, AGS és AIE-HD kombinálhat össze. Az eredmény olyan kép, amely következetesen pontos fókuszban van és egyértelműen megmutatja az számot tartó területeket.

Szemtől szemben:

A gyakran alábecsült kezelés egyik eleme a betegekkel folytatott kommunikáció – mégis az alapja a megbízható doktori-páciens kapcsolatnak, és jelentősen megkönnyíti a kezelést. Ez egy olyan pont, amelyet a kezdetektől figyelembe vettünk a Veraview X800 tervezése során.

Könnyű: Pozícionálás a beteg közvetlen érintkezéséhez. A szemtől szembe történő pozícionálás megkönnyíti a beteggel való kommunikációt és a lézersugár helyzetét.

Intuitív: Piktogramos felhasználói felület. Az érintőképernyő intuitív és könnyedén működik a piktogramok használatával

A csökkentett dózis: kevesebb sugárzás – nagyobb védelem

A röntgensugaras expozíció drasztikusan csökkent, mivel digitális képalkotó rendszereket vezettek be -, a betegek egészsége továbbra is alapvető fontosságú. Ezért teszünk meg mindent, amit csak tudunk, hogy csökkentsük az sugárdózist annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb védelmet biztosítsuk.

Különösen a 2D-s képeken a Veraview X800 számos innovatív funkcióval rendelkezik.

Intelligens és kisebb: Ha részleges panoráma módot használ a 2D-s képekhez, a fókuszt a lényegre vágja. Az eredmény: Az érdeklődési terület jól látható, míg a környező területek jelentősen alacsonyabb adagot kapnak.

Kíméletes a kisgyermekek számára: gyermekek számára külön program : A gyermekek beállítása 2D-s képek esetén csökkenti a besugárzási időt a kívánt területen belül. De a felnőttek is előnyösek. Attól függően, hogy mennyire nagy a beteg, beállíthatja az egységet egy nagy, átlagos vagy kis beteg számára, és ezáltal optimalizálhatja az előnyök és a beteg adagja közötti kapcsolatot.

Szintén figyelembe vettük: Egyetlen beteg sem olyan, mint a másik – az emberek nem csak méretben, hanem sok más módon is különböznek, beleértve a fogsor ívet is. Ezért a 2D képek expozíciós rétege optimalizálható a páciens fogászati arcához. Háromféle képi pályája áll rendelkezésre: szűk, standard és széles.

Jól kiválasztott: Részleges cefalometrikus képek

A cefalometrikus expozícióhoz három területet lehet egyedileg kiválasztani a páciens röntgen expozíciójának csökkentése érdekében. Mindazonáltal a 100 kV-os feszültségcsökkenés továbbra is 96 μm felbontású, kiváló minőségű expozícióval rendelkezik.

Hálózati integráció

PC vagy tablet: A képek mindenhol rendelkezésre állnak

CBCT és 2D-s képeket lehet megjeleníteni bármilyen PC vagy tablet segítségével egy hagyományos webböngésző telepítésével, speciális szoftver használata nélkül, amely kényelmes és hasznos a konzultációhoz.

 

Veraview X800 P-version

 • 1 built-in panoramic and 3D sensor
 • 1 Capture Box
 • 1 i-Dixel software
 • 1 chin rest
 • 1 bite plate
 • 1 lip-nose-rest
 • 1 small base
 • 1 wall fixing plate

Veraview X800 CP-version>

 • 1 built-in panoramic and 3D sensor
 • 1 Capture Box
 • 1 i-Dixel software
 • 1 chin rest
 • 1 bite plate
 • 1 lip-nose-rest
 • 1 small base
 • 1 wall fixing plate

 

Műszaki adatok

  Panorama Panorama / Cephalostat
Név Veraview X800 Veraview X800
típusai F40 / R100 / F150 F40 / R100 / F150
Értékelés AC 220/230/240 AC feszültség; 50 / 60Hz AC 220/230/240 AC feszültség; 50 / 60Hz
Energiafelhasználás 2,0 kVA 2,0 kVA
Súly Kb. 185 kg kb. 220 kg
Gyártó J. MORITA MFG. CORP. J. MORITA MFG. CORP.
Röntgencső Feszültség 60-100 kV (expozíciós módtól függően) 60-100 kV (expozíciós módtól függően)
Röntgencső Jelenlegi 2-10 mA (expozíciós módtól függően) 2-10 mA (expozíciós módtól függően)
Névleges fókuszpont 0.5 0.5