PenCure

PenCure – Polimerizációs lámpa

Az ultra kék LED fényű, erősen koncentrált, párhuzamos fénysugarak és a tömör, jól kiegyensúlyozott forma olyan figyelemre méltó tényezők a fogászatban, amelyek a vezeték nélküli PenCure-t tökéletessé teszik.

  • Koncentrált, párhuzamos fénysugarak
  • Egyenletes energia eloszlás – még a széleken is
  • Ultra fényes kék LED
  • Ergonomikus design – kicsi, forgatható lámpafej
  • Extra könnyű, mégis tartós készülék – kiegyensúlyozott forma
  • Gyors, egyenletes polimerizáció
  • Integrált időkijelző
  • Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor

Elsődleges szempont a fogorvos kényelme

A PenCure ideális a rezin bázisú polimerek kötéséhez a 420-480 nm-es hullámhossz teljesítményének és az 1000 mW/cm2 párhuzamos, koncentrált fénysugarainak köszönhetően. A rezin 10 – 20 másodperc, a bondok 10 másodperc alatt polimerizálódnak. Ezáltal kisebb az energiavesztés, még a nagyobb távolság ellenére is.

Beépített időkijelző

A markolatba integrált időkijelző lehetővé teszi Önnek, hogy 10, 20 és 40 másodperces megvilágítási idő közül választhasson.

Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor

A PenCure egy újratölthető nagyteljesítményű lítium ion akkumulátorral van felszerelve, amely egyszeri töltéssel a 100-szor 10 másodperces, vagy a 60-szor 20 másodperces működést biztosítja.

Csendes működés és hosszú élettartam

Mivel a kék LED fény nem melegszik fel, így a PenCure nem forrósodik, ezáltal a kézidarab nem igényel hűtőventillátort. Ennek eredménye, hogy a PenCure halkan működik, és mindezt felesleges energiavesztés nélkül.  Továbbá a kézidarab hosszú életű akkumulátorának köszönhetően, az idő folyamán nem csökken a teljesítmény intenzitása.

Ergonómia és Formatervezés

Ergonomikus forma

Pehelykönnyű, összetett és kiegyensúlyozott. A PenCure ergonomikus formatervezése a lehetőségek tárházát kínálja a kezelés kényelme és a hatékonyság területén. Morita a PenCure polimerizációs lámpában tökéletes harmóniát teremtett a megjelenés és a hatékonyság között.

A legkisebb és egyben a  legkönnyebb lámpafej

A világon a legkisebb és a legkönnyebb fejjel rendelkező PenCure lehetővé teszi az olyan moláris régiókhoz is a hozzáférést, mint például a #7-es disztális felszíne. A PenCure 270 fokos forgatható feje által kivételes intraorális manőverezést tesz lehetővé.

Kiegyensúlyozott kézidarab

A PenCure gravitációs középpontja a mutató,- és hüvelykujj közé esik, ezáltal csökken a terhelés a kézről az egész napos használat folyamán.

Precízió és biztonság

Lámpafej formája

A PenCure modern optikai-mérnöki technológiát hasznosít. A tükör és az aszférikus lencsék kombinálásával és az egyedülálló fej formájával összpontosított, párhuzamos fénysugár keletkezik.

A párhuzamos fénysugár megőrzi hatékonyságát még a távolság ellenére is

A PenCure lámpával egyenletes polimerizációt érhet el a tökéletes penetrációnak köszönhetően. Még 5 mm távolságon is 79%-os a PenCure hatékonysági szintje.

Egyenletes energia eloszlás – még a széleken is

A koncentrált LED fény egyenletesen oszlik el mind a széleken, mind a sugár középpontjában, így csökkentve az egyenetlen zsugorodás mértékét.

Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor

A PenCure egy újratölthető nagyteljesítményű lítium ion akkumulátorral rendelkezik, amely egyszeri töltéssel a 100-szor 10 másodperces, vagy a 60-szor 20 másodperces működést biztosítja.

Letöltések:

Magyar katalógus
Angol katalógus

Kategóriák: ,
Érdeklődjön munkatársainknál!