EndoWave NiTi gyökértűrendszer / Hibrid Koncepció

Miért válassza az EndoWave NiTi gyökértűrendszert?

Az EndoWave nikkel-tiánium gyökértűrendszer fokozott hatékonysága és kiváló minősége kielégíti a gyökérkezelés minden igényét. Az EndoWave gyökértűk rugalmas ötvözetből készülnek, ami lehetővé teszi a különböző görbületű gyökércsatornák kezelését.

Az EndoWave NiTi gyökértűrendszer előnyei

  • 5 féle gyökértű egy csomagban
  • minimális törésveszély
  • a gyökértű tökéletesen követi a gyökércsatorna vonalát megelőzve annak kiegyenesítését
  • gyorsabb és biztonságosabb kezelés magasabb fordulatszámon
  • nincs lépcsőképződés a szűk és görbült gyökereknél

Letöltések:

Katalógus

Kategóriák: ,

Leírás

EndoWave Innovatív Forma és Struktúra

Az új NiTi szabadalom az MGP, a Crown-down és a Single-length technikák ötvözésével formázta meg a legbiztonságosabb és leghatékonyabb NiTi gyökértűket.

A rugalmas NiTi ötvözet különleges összetétele lehetővé teszi a könnyed gyökértágítást különböző görbületű csatornákban, így csökkentve a csatornában kialakuló aberrációt.

Az EndoWave NiTi gyökértű új szabadalma garantálja a biztonságos kezelést még a görbült csatornákban is. A csatorna mechanikai megmunkálása során is kiváló minőség és fokozott hatékonyság jellemzi.

Hullám Design

Az egyedülálló folytonos hullámforma miatt a gyökértűk nem csavarodnak és nem akadoznak a gyökércsatornákban. A hullám design megakadályozza a tűk csatornába való belecsavarodását, így a gyökérkezelés biztonságosabb, illetve a szükséges erőkifejtés is csökken.

Optimális vágóélek

A háromszög keresztmetszetű design csökkenti a hegyes élek kialakulását. Mivel az EndoWave Hibrid koncepció kevesebb időt és eszközt igényel, így gyorsabb és hatékonyabb a gyökércsatorna feltárása.

Egyedülálló Biztonsági Stop

Az EndoWave gyökértűk lekerekített heggyel rendelkeznek, így garantált a maximális biztonság még a gyökércsúcsnál is. A biztonsági vég egyenletesen követi a csatorna vonalát, ezzel garantálva a biztonságos gyökérkezelést. Nincs lépcsőképződés még a szűk és nagy görbülettel rendelkező gyökereknél sem.

Extra Sima Felszín

A tűket egy speciális elektrokémiai eljárással kondicionálták, így nem csak egy kivételesen sima, hanem egy hagyományos gyökértűnél edzettebb felszínt hoztak létre.

A kondicionálással növelték az eszköz torziós ellenállását és csökkentették a fém fáradásának mértékét, ezáltal növelték az eszköznek a teljes rugalmasságát és tartósságát. Ennek előnye, hogy a tűk nagyobb sebességen is használhatók.

Az EndoWave NiTi gyökértűrendszer alkalmazása

Az EndoWave tűrendszer a Crown-down technikán alapszik és 1 csomagban 5 féle tű található, melyeknek változik az átmérőjük, hosszuk, és konicitásuk.

Az alap A+ és B+ kiszereléssel a fogorvos optimálisra preparálhatja az egyéni formájú gyökércsatornákat. Az A+ szett a normál gyökércsatornák, míg a B+ szett a szűk és a súlyosan görbült lefutású csatornák preparálására a legmegfelelőbb.

Csupán az 5 darab tű megfelelő sorrendben való használatára van szükség a tökéletes preparáláshoz. A szettben található különböző konicitású tűk külön is megrendelhetők.

Tökéletes gyökércsatorna preparálás a biztonságos kezeléshez

Az EndoWave gyökértűrendszert optimálisan a J.Morita DentaPort ZX-hez tervezték. A Morita GmbH a Root ZX és a Tri Auto ZX kezelőegységekkel biztosítja kezelő számára a legmegfelelőbb kézidarabokat a gyökérkezeléshez és a mérésekhez egyaránt.

A preparáció kezdetekor a csatorna koronális részét tágítjuk fel azért, hogy a lehető legegyenesebb hozzáférést biztosítsuk a csatorna apikális részéhez, ezáltal csökketve a további preparációs eszközök súrlódását.

Az új EndoWave MGP tűkkel szintén könnyű preparálni és tágítani a csatorna koronális részét. A csatorna koronális tágítása szintén hasznos a hatékony tisztítás és fertőtlenítés szempontjából, mivel nagyobb mennyiségű átöblítő folyadék képes átjárni a csatornát.

A gyökértűk 800 rpm sebességen képesek működni.

EndoWave MGP – NiTi gyökértű a mechanikai csatorna-előkészítéhez

Fokozott védelem a gyökércsatorna megmunkálása során.

Az új MGP NiTi gyökértű az átöblítés hatékonyságát is fokozza. Ezzel a gyökértűvel könnyen „megtalálhatja az ösvényt”, tehát könnyen átjárhatja a csatornát és ezáltal elzáródásmentes utat preparálhat az apexig. Így az MGP gyökértű hatékonyabbá teszi a csatorna apikális részének tisztítását a kemomechanikai megmunkálás során.

Bármi, amti a gyökércsatorna átjárhatósága érdekében tesz, a csatorna megmunkálsa során csökkenteni fogja a felmerülő hibalehetőségeket.

Sebesség: 800 rpm
Nyomaték: 30g/cm – 0,3 N/cm

Körölbelül 5 másodpercnyi passzív ki-be mozdulat ajánlott mindegyik csatornánál.